woensdag 23 maart 2011

Terug van weggeweest. Al heel lang geen post geplaatst. En wat gaat de tijd toch snel! Had het gewoon druk met van alles en nog wat. Niet hysterisch druk hoor, maar gewoon druk. Dus eventjes geen nieuwe berichten geplaatst. Ook m'n duizeligheid weerhield me van het bloggen. Gelukkig gaat het wel een stuk beter maar af  en toe wordt ik nog in de draaimolen meegenomen. Heb al van meerdere mensen gehoord dat het best wel een tijd kan duren voor het echt over is. Nou, dat klopt dus wel.
Maar in de tussentijd ook wel hele leuke dingen gedaan hoor.
O.a. met een vriendin een heerlijke avondje film gedaan. Gooische Vrouwen natuurlijk. Wie heeft hem nog niet gezien he! :) Maar wat een heerlijke film. Gewoon lekker verstand op nul, relaxen en heerlijk lachen.
Echt hilarisch hoor.


Verder was ik al enige tijd op zoek naar een regaal om in de kamer te hangen. Overal gezocht, marktplaats afgestruind maar niets passends kunnen vinden. Of niet de goede, of te duur, of te ver weg...werd hem dus niet. 'Maar wat zoek je dan?' vroeg man lief. Nou ja, ik hem laten zien wat ik ongeveer bedoelde.
'Dan maak ik hem toch zelf" zei hij. Nou, graag....dat ik daar nu niet zelf aan gedacht heb. Dus hout opgescharreld en haken op internet besteld en manlief aan de slag. Piece of cake...hij had hem zo snel af!!
De kanjer.
Nu hangt hij dus in de kamer geverfd en al. Wat dingetjes opgezet en opgehangen. Is nog niet helemaal naar m'n zin maar blijf nog wel even verplaatsen en verhangen. Ik ben er in ieder geval erg blij mee!


De zeef die aan één van haken hangt heb ik gekocht bij Sjoukje van De With brocante.
Sjoukje, ik vind hem helemaal goed! Het is de bedoeling dat hij in de keuken komt te hangen
maar moet daar nog even een goed plaatsje voor creeëren. Maar wilde er toch vast van genieten.

Ook vond ik laatst nog een kist die bij het grof vuil gezet was. Zonde! Heb hem dus maar meegenomen en schoongemaakt. Ik vond hem wel stoer en zonde om weg te gooien. Moet hem nog even wat beter oppoetsen en iets anders opzetten. Wacht geduldig af op een helder moment. Moet toch gaan lukken met dit mooie weer:)


Zo, blij om toch weer even een post te hebben gemaakt. Hopelijk blijft er een beetje regelmaat in zitten want ik geniet er wel van. Heb wel regelmatig jullie blogs bekeken maar weinig gereageerd. Dat ga ik dus ook weer oppakken. Morgen nog een half dagje werken en dan heerlijk weekend. Heb er zin in!
Fijne dag voor iedereen.

Groetjes,
Agnes

19 opmerkingen:

 1. Leuk weer wat van je te lezen! Mooie kist heb je gescoord. Ik heb ooit van een neef 2 kisten gekregen. Eén staat onder de trap, er zitten schoenen in en we gebruiken hem als bankje als we schoenen aan trekken. De ander is een bijzettafel in de kamer geworden. Heel praktisch want deze biedt ruimte voor heel veel gezelschapsspelletjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ach meissie toch....jij ook al in de lappenmand lees ik nou.

  Lastig die duizelingen.
  Goed dat je het een beetje rustigaan doet.

  Wat een leuk rek heeft jou manlief gemaakt, heerlijk van die handige handen!!

  Heb hier boven het raam in de serre ook een door mijn man zelfgemaakt rek waar ik veel oud aardewerk veilig uit kan stallen, aan de voorzijde zitten 20 kleine haken waar ik even zovele oude melkkannetjes aan heb hangen.
  Ben er na jaren nog altijd erg blij mee!

  Je kist is gaaf en voor meerdere doeleinden te gebruiken.

  Hoop dat je snel weer volledig hersteld!

  Lieve groeten!
  Ger

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beterschap en ja,de reactie's zijn natuurlijk altijd wel "energie opladend..", DUS WELKOM TERUG!
  Super stoere kist, dat mensen die zomaar weg doen, zoiets zou je bij ons niet snel op straat tegen komen, helaas!
  Geniet van de zon,
  Groetjes Hannie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn dat je er weer bent! Wat een mooi rek heeft je man gemaakt en ook de kist vind ik erg leuk (wie zet nou zoiets moois bij het grofvuil ;))

  Fijne dag,
  Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Volgens mij heb ik al enige de film nog niet gezien..;) En ik ben wel een echte Gooise Vrouwen fan hoor maar niet echt een bios ganger. Ik wacht dus nog even tot ie op DVD komt en dan ga ik er heerlijk voor zitten. Heb er nu al zin in!

  Wat super zo'n handige man! WOW!

  Groetjes, Ilona

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het is een geweldig rekje geworden. Vooral die sierlijke steuntjes. En wat een massel met die kist. Je snapt soms niet waarom mensen zoiets weggooien. Nou ja jij boft in iedergeval.
  Groetjes Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Agnes

  Leuk weer een post van je te lezen, ik hoop dat je je snel weer helemaal opgeknapt voelt. Mooi dat plankje/rekje dat je man gemaakt heeft. Handig zo'n klusser in huis.

  Groetjes, Mandy

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Fijn dat je er weer bent Agnes, ik vind je regaal super mooi geworden, je kunt er zo lekker mee decoreren zodat het er steeds weer anders uitziet.
  Een fijn weekend en liefs van Elly,

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Fijn dat je er weer bent Agnes! Ik hoop dat je duizeligheid snel afneemt.
  Wat heeft je man dat leuk gemaakt! Het ziet er heel gezellig uit. En die kist!!!!! Geweldig, je snapt niet dat iemand die aan de straat zet. Onbegrijpelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. goedemorgen Agnes,
  Leuk dat je bij mij langs bent geweest.
  Ik ga even lekker bij je lezen hoor! Je kist is echt een plaatje. Leuk ook die zeef die je hebt gekocht. Mijn keuken hangt ook vol met koper. Helemaal mijn ding ook.
  Ik ga je volgen hoor gezellig!
  fijn weekend
  Yolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hallo Agnes

  De trap is inmiddels al twee keer geschilderd en aardig dekkend kan ik wel zeggen. Nu wil ik er nog twee laklagen overheen brengen. Na het weekend, want we zijn eerst een paar daagjes weg. Daarna moet al het houtwerk eromheen nog geschilderd en dan pas de muurverf. Pfff ben nog wel even bezig dus denk ik :)
  Maar ik zal maandag alvast een tot nu toe resultaat posten, dan krijg je al een beetje een idee.

  Is je duizeligheid al over? Ik wens je een fijn weekend in ieder geval. Groetjes, Mandy

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hoi Agnes,
  Wat gezellig dat je op m'n blog kwam kijken, ben ook meteen even bij jou komen 'buurten'. Wat een mooie kist is dat zeg, snap je toch niet dat mensen dat weggooien? Maar jij bent er maar goed mee!
  Wat een leuk rekje heeft je man gemaakt, mijn man heeft er ook een paar voor me gemaakt, wat boffen we hé, met die handige mannen ;-)

  Beterschap hoor verder! Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Je kist is super!

  Een fijne zondag, Agnes x

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hoi Agnes,
  dank voor je berichtje op mijn blog ......Ik heb in alle teilen gaatjes onderin hoor anders verzuipen de planten inderdaad.
  En dan ook nog een behoorlijke laag hydrokorrels eerst erin gedaan dan heb je een betere waterafvoer .
  De hosta's doen het in teilen heel goed, heb nog twee in teilen die al erg groot zijn inmiddels.

  Nou succes ermee, fijne dag gewenst.
  hartelijke groet Gea

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hoi! Bedankt voor je leuke berichtje. En de film heb ik nog steeds niet gezien, maar ga het zeker doen.
  Ik ben ook zo gek op rekjes, zoals te zien op mijn blog :-) Je kunt ze zo gezellig aankleden, helemaal mijn ding. En jouw ding dus ook!
  groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. ik ga je volgen :))) Die kist is gaaf, snap je niet dat mensen zoiets weggooien....wel een geluk voor jou :))

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Dag Agnes,
  gaat het weer de goede kant met je op?
  Hartelijks

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Hoi Agnes,
  Is alles goed bij je?????
  Ik heb even gekeken in ik mis je wel een beetje hoor!
  Ik hoop dat alles goed is in tot wederhoren
  Liefs Elly.

  BeantwoordenVerwijderen