woensdag 23 maart 2011

Terug van weggeweest. Al heel lang geen post geplaatst. En wat gaat de tijd toch snel! Had het gewoon druk met van alles en nog wat. Niet hysterisch druk hoor, maar gewoon druk. Dus eventjes geen nieuwe berichten geplaatst. Ook m'n duizeligheid weerhield me van het bloggen. Gelukkig gaat het wel een stuk beter maar af  en toe wordt ik nog in de draaimolen meegenomen. Heb al van meerdere mensen gehoord dat het best wel een tijd kan duren voor het echt over is. Nou, dat klopt dus wel.
Maar in de tussentijd ook wel hele leuke dingen gedaan hoor.
O.a. met een vriendin een heerlijke avondje film gedaan. Gooische Vrouwen natuurlijk. Wie heeft hem nog niet gezien he! :) Maar wat een heerlijke film. Gewoon lekker verstand op nul, relaxen en heerlijk lachen.
Echt hilarisch hoor.


Verder was ik al enige tijd op zoek naar een regaal om in de kamer te hangen. Overal gezocht, marktplaats afgestruind maar niets passends kunnen vinden. Of niet de goede, of te duur, of te ver weg...werd hem dus niet. 'Maar wat zoek je dan?' vroeg man lief. Nou ja, ik hem laten zien wat ik ongeveer bedoelde.
'Dan maak ik hem toch zelf" zei hij. Nou, graag....dat ik daar nu niet zelf aan gedacht heb. Dus hout opgescharreld en haken op internet besteld en manlief aan de slag. Piece of cake...hij had hem zo snel af!!
De kanjer.
Nu hangt hij dus in de kamer geverfd en al. Wat dingetjes opgezet en opgehangen. Is nog niet helemaal naar m'n zin maar blijf nog wel even verplaatsen en verhangen. Ik ben er in ieder geval erg blij mee!


De zeef die aan één van haken hangt heb ik gekocht bij Sjoukje van De With brocante.
Sjoukje, ik vind hem helemaal goed! Het is de bedoeling dat hij in de keuken komt te hangen
maar moet daar nog even een goed plaatsje voor creeëren. Maar wilde er toch vast van genieten.

Ook vond ik laatst nog een kist die bij het grof vuil gezet was. Zonde! Heb hem dus maar meegenomen en schoongemaakt. Ik vond hem wel stoer en zonde om weg te gooien. Moet hem nog even wat beter oppoetsen en iets anders opzetten. Wacht geduldig af op een helder moment. Moet toch gaan lukken met dit mooie weer:)


Zo, blij om toch weer even een post te hebben gemaakt. Hopelijk blijft er een beetje regelmaat in zitten want ik geniet er wel van. Heb wel regelmatig jullie blogs bekeken maar weinig gereageerd. Dat ga ik dus ook weer oppakken. Morgen nog een half dagje werken en dan heerlijk weekend. Heb er zin in!
Fijne dag voor iedereen.

Groetjes,
Agnes