woensdag 3 augustus 2011

We gaan gewoon!

Eindelijk is deze week voor ons de vakantie ook aangebroken. En beloond met al 2 dagen heerlijk weer.
En ...klaag, klaag....wat zijn we er aan toe. Na onze vorige vakantie,zo'n 51 weken geleden :(, is het een roerig jaar geweest. En het klinkt negatief maar het was niet echt een top jaar om verschillende redenen. Daarom zooo aan vakantie toe. Eerst helemaal geen zin om weg te gaan, ja echt, had er gewoon helemaal geen puf voor. Wilde alleen maar vrij zijn. Toen kwam er weer een slecht nieuws bericht door wat ik onder dit bericht zal melden. Toen  bedacht, 1 weekje thuis en dan lekker 1 of 2 weekjes naar Limburg. Want Nederland is toch ook prachtig?! We zouden dus a.s. zondag  vertrekken richting zuiden des lands. Maar....als je weeronline gaat bekijken!!!...regen, regen, regen, regen, regen, regen.  Nou, daar hebben we dus echt geen trek in om op een camping te staan met alleen maar regen, regen, regen, regen. En we zijn zo moe, opgebrand en willen zon en rust. Vanmiddag besloten....morgen auto inpakken, tentje erin en donderdag gaan met die banaan (weer) richting Spanje voor een week. Broerlief staat daar al op de camping en we trekken er gewoon bij in.:) Natuurlijk nog wel even gebeld of het uit kwam. Broer en ik komen daar al zo'n beetje  35 jaar. Saai he. Met hier en daar een uitstapje naar elders blijft dit plekje ons steeds weer trekken. Is altijd heerlijk en voelt een beetje als thuis komen.
We hebben nog even gekeken naar een last minute naar iets anders, maar met 2 net verlopen paspoorten van
man en dochter gaan we dat niet meer redden. Maar ik heb nu zo'n zin in!! Al is het een boel gereis voor een weekje.
Dus Spanje......HERE WE COME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

En dan ga ik hier op dit strand m'n lijf neervlijen en laten bijkleuren:


(Broer en ik noemden het gebouw op de foto altijd het kasteeltje en zouden we gaan kopen als we groot waren. Wel....we zijn nu groot, maar het kasteeltje is helaas nog niet het onze:)

En na het heerlijke strand natuurlijk even een spaanse siësta:En dan een heerlijk maaltijd met een lekker wijntje:Dus ja....we hebben er zin in! Vorig jaar Nicolas Cage tegen het lijf gelopen...zou hij er ook weer zijn? Om ook een weekje uit te blazen?:):)

Maar we gaan toch met een beetje een zwaar hart weg. Een paar weken geleden zijn m'n ouders eerder van vakantie terug gekomen omdat m'n vader zich niet echt top voelde. Na 2 weken thuis sukkelen is hij ruim een week in het ziekenhuis opgenomen voor allerlei onderzoeken. En helaas, slecht nieuws. De kanker is terug.
Terwijl het zo lang, zo goed is gegaan. Dikke, dikke domper. Maar er is gelijk aktie ondernomen en vandaag (dinsdag dus) heeft hij z'n eerste chemo weer ondergaan. Echt niet leuk. Zal jullie niet vermoeien met de hele voorgeschiedenis maar dit is echt vet balen. Maar hij en daarmee wij allemaal gaan er weer tegenaan en hopen...nee, vertrouwen erop (want zoals een gezegde luid; hoop is uitgestelde teleurstelling) dat het deze keer weer net zo goed zal aanslaan als de vorige keer. 
Daarom wil ik hier, zolang we op vakantie zijn, toch virtueel een kaarsje voor hem branden.
Gewoon, omdat me dat een goed gevoel geeft.Ik wens iedereen, voor wie nog vakantie heeft, heel veel plezier en mooi weer! En natuurlijk ook voor degene die al weer aan werk zijn. Tot gauw!

Groetjes,
Agnes

6 opmerkingen:

 1. Achhhh lieverdje toch......wat een ellende......sla even een arm om je heen.....knuffel van mij...en probeer er wat van te maken...xxx...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een fijne vakantie, Agnes en gelijk heb je, gewoon doen waar je zin in hebt!
  Het spijt me te horen van je pa en ik wens hem en jullie sterkte en dat de chemo goed aanslaat!

  Lieve groetjes Michelle

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wil je alleen sterkte wensen met je vader en je een hele fijne vakantie wensen.

  lieve groet Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Knuffel, probeer te genieten van de vakantie.
  Heel veel sterkte voor je vader en alle dierbaren om hem heen en speciaal voor jou.....

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ondanks de zorgen om je vader heb je groot gelijk dat je richting Spanje vertrekt...even genieten van de warmte en de zon!

  Heel veel sterkte met je vader en toch...een hele fijne vakantie gewenst!

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een zorgelijk bericht wat betreft je vader; ik wens jou en je naasten sterkte in deze moeilijke tijd! Ondanks dat hoop ik dat je toch kunt genieten van de zon en het gezellig samen zijn...

  Lieve groet,
  Miranda

  BeantwoordenVerwijderen