zondag 9 december 2012

Bezige zondag.

Wat een verschil met gisteren. Gisteren in een nog witte wereld. Heerlijk droog weer met een zonnetje. En vandaag weer in het groen en een boel neerslag. Wat somber was het buiten. Maar het kwam me eigenlijk best goed uit. Want had een boel te frobelen.
Gisteren eerst maar eens begonnen met de kerstboom op te zetten. Man en dochter hadden de boom gekocht. Ik wilde eigenlijk niet zo'n grote dit jaar. Had ze nog op het hart gedrukt.....let nu op, buiten lijkt zo'n boom een stuk kleiner dan wanneer hij in de huiskamer staat. Tja. Dus toch wel weer een vrij grote boom maar wel een hele mooie. Dat dan weer wel.:) Maar ze hadden ook nog een 2e boompje voor me meegenomen. Wel een mooi kleintje.
Heb van de grote boom nog geen foto, van de kleine wel.
(Wederom kwaliteit laat te wensen over maar maak de foto's altijd even snel met m'n mobiel en dan plop....via Dropbox heb ik ze dan gelijk op de computer. Zeg altijd later nog even met betere camera het nog eens over te doen maar komt er dan niet van.)


Leuk formaatje toch? In een oude emmer staat hij daar leuk vind ik. De ster die er naast staat maakte ik deze week al eerder. Met behulp van man die het zaagwerk voor z'n rekening nam.
De laatste tijd barst ik echt van de ideeën en moet ik gewoon creatief bezig zijn. Maakt niet uit wat....breien of schilderen of zagen...het maakt me niet uit. Het moet. Nu was vorige week m'n vriendin op visitie en zij was enthousiast over de dingetjes die ik gemaakt had. Zij heeft een eigen kapsalon en ze stelde voor dat ik daar wat spulletjes neer ga zetten. Mag daar dus kerstsfeertje maken en misschien nog wat verkopen ook. Leuk!!! Maar moet nu natuurlijk wel als een speer aan het werk!
Echt zo leuk om te doen alleen het kost redelijk wat tijd. Dus geen verveelmomentjes voor mij.
Hier een van de deurhangertjes die ik maakte.


Vind ze zelf leuk geworden.  Er zit nog veel meer in het vat maar dat zal ik een andere keer laten zien. Verder nog een welkomstbord gemaakt vandaag van sloophout. Krans van groen uit de tuin gemaakt,  tekst erop, touw erdoor, kaarsjes erbij, oude friese doorlopers eronder en ik hoop dat dit een warm welkom geeft. Hij hangt nu naast de voordeur. Hier ook weer met m'n mobiel een foto van gemaakt.

 
Zo....nu even lekker aan de koffie en ga dan toch nog even door met frobelen. Omdat het zo kriebelt moet ik gewoon nog even. Morgen gewoon weer een volle dag aan het werk. Ik wens jullie alvast
een fijne week!

Groetjes,
Agnes


Ps. Wat fijn dat ik na een lange afwezigheid toch door jullie  gevolgd wordt. Dank jullie wel voor de leuke reacties.


14 opmerkingen:

 1. Geef mij maar een hele hoop sneeuw met een prachtig zonnetje erbij!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Agnes, nu krijg ik gelukkig weer een update binnen, de vorige twee posten heb ik gemist, maar zo gezellig dat je er weer bent.
  Je boom is heel leuk, niet te groot, daar hou ik van en je houten ster en boompje zijn heel goed gelukt.
  Leuk dat je in opdracht kerstversiering gaat aanbrengen.

  Fijne week en lieve groet,
  ♥Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo leuk dat je er weer bent met zoveel inspiratie en ideeën!
  Super leuk dat je vriendin dit voorstel deed, zo heeft zij leuke unieke kerstversiering en heb jij de kans te verkopen. Leuk dat je het zo leuk vindt om te doen!
  Ik vind je boompje en de kerstdecoratie ook leuk.

  Fijne week!!

  Liefs,
  Yet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een gezellig boompje! Leuk om de kapsalon in kerstsfeer te brengen en er worden vast veel van je mooie spulletjes verkocht.

  Fijne avond. Lieve groet, Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk dat je de kapsalon in kerstsfeer kunt brengen en dan ook nog wat verkopen van je leuke spullen dat zou leuk zijn...Ik wou ook graag een kleine boom maar hier staat er nu ook een 1 tussen grond en plafond.

  Fijne week liefs, Marjonel

  BeantwoordenVerwijderen
 6. go wat een super leuke dingen maak je zeg en leuk dat je die nog mag gaan verkopen ook altijd leuk ....leuk je kerstboompje nu de grote nog hahahah word vast zo leuk hahahah weer een heerlijke post van je wens je een fijne week lieve groet rosita

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Tuurlijk wij zijn heel trouw wij...leuk hoor je boom enzo...fijne week liefs van mij.,....xxx..

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die kapsalon komt met jouw leuke crea's vast helemaal in kerstsfeer, leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Je hebt echt leuke dingetjes gemaakt. En wat goed dat je ze bij je zus neer kunt zetten. Ik kan ook niet stoppen met fröbelen. Helaas niet zoveel tijd. Fijne week, groet, Pascale

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk boompje~! Staat erg leuk zo voor de spiegel... Heerlijk om in deze tijd van het jaar lekker bezig te zijn. Je huis wordt zo gezellig... Geniet er maar van~!
  Fijne dag, groetjes Sjoukje

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw wat ben jij creatief zeg, vooral dat entreebord, zo gaaf!! Groetjes Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Kom toevallig even voorbij wandelen op je mooie blog.
  Wil je best wat extra sneeuw opsturen; wij hebben genoeg gehad :)

  Kram/Marion

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Gaaf zeg, dat entreebord! Het is inderdaad een heerlijke tijd om creatief bezig te zijn en het huis gezellig te maken.
  groetjes, Marielle

  BeantwoordenVerwijderen
 14. moet even bij jou kijken hoor!
  Je hebt hartstikke leuke ideeën, het ziet er gezellig uit!

  Lieve groet

  Dineke

  BeantwoordenVerwijderen