maandag 10 januari 2011

Niets bijzonders

Eigenlijk kabbelt het hier een beetje voort. Gewoon een rustige eerste week van het nieuwe jaar achter de rug.
Januari en februari zijn niet mijn favoriete maanden. Vind het te triest, te saai. Heb echt waanzinnige behoefte aan licht, zon en warmte. Maar dat gaat nog even duren. Nou ja, dan maken we het thuis maar gewoon gezellig.
Morgen maar eens even wat nieuwe voorjaarsbolletjes kopen. Heb vandaag met pijn in m'n hart de boeketten weggegooid die ik op m'n verjaardag had gekregen. Echt prachtige bossen die dus 2 weken gestaan hebben.
Nog een paar takjes die nog een beetje mooi zijn gehouden en in een vaasje gedaan. Vind het altijd zo jammer dat boeketten geen weken mooi blijven.



Verder heb ik deze week geen berichtjes gemaakt maar ben wel met het uitvogelen bezig geweest met de toepassingen van het blog. Man, werd er werkelijk dol van en wilde bijna bijltje bij neer leggen.
Voelde me echt zo'n domme muts die er niets van snapte. Maar goed, als steenbok zijnde wilde ik me er toch niet bij neerleggen en toch doorgaan. Heb nu weer wat nieuwe dingen ontdekt en dat geeft de burger moed. Dus toch maar proberen dit door te zetten. Verder wel andere blogs gevolgd en daar kan ik echt van genieten. Zitten prachtige bij waar je weer veel inspiratie van krijgt.
De foto is een uitprobeerseltje met photoscape met wat foto's die nog op de camera stonden. Tís nog niet wat ik wil maar wordt ook een projectje om dat onder de knie te krijgen. En proberen wat mooie foto's te maken. We hebben gewoon een huis, tuin en keuken fototoestel maar uitdaging des de groter.
Nu even nog kopje thee voor m'n dochter maken. Kind ligt ziek op de bank met behoorlijk griep. Ze was dit weekend bij haar vriendje in IJsselstein en daar al het weekend ziek op bed gelegen. Ze kon echt niet met de trein terug dus manlief heeft haar vanmiddag met de auto opgehaald. Arm kind, moet maar even een paar daagjes ouderwets vertroeteld worden.
Fijne week toegewenst.
Groetjes,
Agnes

6 opmerkingen:

  1. Hallo Agnes,

    Wat leuk dat je mijn blog hebt bezocht en mij bent gaan volgen. Ik zie dat je nog maar pas begonnen bent. Ik ga je volgen ;-)

    beterschap met dochterlief.

    groet, Haikie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Agnes, bedankt voor je reactie op mijn blog. Het heeft wel wat losgemaakt, gezien de reacties...haha Ik ga je volgen, ben gek op dagboeken en lezen dus....Greetz Lejo (en tot ziens in de winkel:-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. hallo ik ga je volgen ik kom ook uit overijssel
    kwam toevallig op je blog
    leuk blog
    beterschap daar
    gr sandra

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ga door met bloggen hoor....ik ben ook nog steeds aan het vogelen, maar het fotoprogramma van Picassa, vind ik heel leuk en makkelijk...gewoon alle knoppen uitproberen, kom je vanzelf op de goede weg.
    Zoonlief was dus niet echt ziek...gelukkig...maar jij zit er met nog eentje...inderdaad lekker vertroetelen.
    Jou verhaaltjes, zouden vaak mijn verhaaltjes kunnen zijn, ook al ben ik dan een waterman. Zijn nog eventjes, even oud, maar ik haal je binnenkort in,,,zucht...
    Ze zijn nu mijn tuin aan het aanplanten, dus de lente komt er echt aan, ook al lijkt het nu nog herfst.
    Warme groetjes, Margot

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi, leuk dat je me volgt en graag langs komt!
    Het ziet er prima uit bij je, ook wij, wat meer ervaren blogsters, zijn begonnen met het proberen van van alles en nog wat:)
    Kijk maar eens bij mijn eerst berichten....het moet groeien en ik vind het er al superleuk uitzien. Succes en ik kom gauw nog eens langs, groetjes Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Bedankt voor de leuke reactie op mijn blog. Ben zelf een paar maanden geleden begonnen met bloggen, dus probeer ook steeds nog dingen uit. Photoscape is wel een erg leuk programma om je foto's te bewerken! Beterschap gewenst aan je dochter.

    Groeten,
    Miranda

    BeantwoordenVerwijderen