woensdag 15 december 2010

Leuke ontmoeting.

Ik was even alle foto's op de computer aan het doornemen en te sorteren. Toen kwam ik deze foto tegen van afgelopen vakantie in Spanje. We waren een dagje Barcelona en doen en 's avonds zouden we onze vrienden ontmoeten die een paar dagen in Barcelona waren. Lopen we gezellig met z'n allen in de prachtige gotische wijk van Barcelona en wie lopen we daar tegen het lijf?!?!? Juist, Nicolas Cage. Dat geloof je toch niet. We dachten eerst dat we het mis hadden maar hij was het echt. M'n vriendin zei dat we toch eigenlijk wel op de foto moesten  maar ja...durfde het niet te vragen. Normaal ben ik ook niet zo assertief in die dingen en normaal zeg ik ook altijd dat ik niet begrijp dat mensen soms zo obsessief naar bekende mensen reageren. Laat die mensen lekker met rust. Maar ja...hallo...Nicolas Cage! Hoe vaak heb je de kans om die zomaar tegen te komen. Dus ik toch maar even heel brutaal gevraagd of we even een fotootje mochten maken. Heel netjes en beleefd hoor. En hij wilde wel. Lief toch. Zelf toen ik vroeg of hij dan ook eventjes z'n zonnebril voor de foto wilde afzetten omdat ze anders ons thuis niet zouden geloven was dat geen probleem. Echt aardig van hem en geheel zonder kapsones.
Dus...vond dat deze foto niet in mijn dagboekje hier mocht ontbreken.
Sta er samen met m'n beste vriendinnetje op . Zij links, ik rechts.
Kortom....was een leuke gebeurtenis. Dochterlief schaamde zich enigszins wel voor zo'n moeder die als een groupie zo'n kerel voor een foto vraagt. Achteraf had ze toch wel een beetje spijt dat ze er niet bij is komen staan. Ben bang voor haar dat er geen herhaling mogelijk is....want Nic zien we natuurlijk nooit meer terug!:)


5 opmerkingen:

 1. Meid wat leuk om je te zien en wat geweldig dat je daar zomaar met Nicolas Cage staat , ik had het ook gevraagd hoor , veel te leuk toch !!!

  Fijn weekend , groetjes Gea

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja Gea, zo'n kans mag je toch niet laten lopen?! Once in a life time. Jij ook een heel fijn weekend gewenst.
  Groetjes, Agnes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Agnes , ik kom heel toevallig weer even kijken op je blog maar op zich is het handiger dat je eenberichtje voor mij op mijn blog achterlaat .....
  Hier kijk ik in principe niet weer en op m'n eigen blog , zie ik wanneer iemand reageert , het is maar een tip hoor .
  Fijne zondag alvast , groetjes Gea

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wauw.....dat is niet mis ........ik kom nooit eens een lekker ding tegen in steenwijk ...
  kit

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hee! Dat is leuk...

  Ga je ook volgen.

  gr yvonne

  BeantwoordenVerwijderen